Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Informatie en huisregels

Om vooraf duidelijkheid te scheppen in wat u van mij mag verwachten en wat ik van u verwacht, zijn er de volgende huisregels:

◊ Een goede ontspannende massage is heerlijk en zorgt voor een volledige balans van het lichaam.
   Er zijn situaties waarbij er beter niet gemasseerd kan worden, de zogenaamde contra-indicaties.
   Deze contra indicaties zijn:

  • Extreme uitputting/vermoeidheid
  • Ontstekingen in het lichaam
  • Besmettelijke huidaandoeningen;
  • Vaataandoeningen zoals trombose of (inwendige) spataderen

   Bij twijfel over een contra-indicatie heeft Voetomvattend-Massagepraktijk voor VoetreflexPlus     therapie het recht de behandeling aan te passen of niet uit te voeren. Vraag eerst advies aan uw    huisarts als u zelf twijfelt.

◊ Om een behandeling te boeken is geen doorverwijzing van een arts nodig. Indien je twijfelt     raadpleeg dan eerst je huisarts.

◊ Voetomvattend-Massagepraktijk voor VoetreflexPlus therapie kan niet aansprakelijk worden gesteld    voor eventuele claims, eisen of acties die voortvloeien uit of verband houden met enige schade of    letsel die kan ontstaan of kan worden opgelopen als gevolg van haar diensten.

◊ Massages worden alleen gegeven op afspraak

   Bij de eerste afspraak wordt een anamnese afgenomen. Dit houdt in dat ik een uitgebreide    vragenlijst met u doorneem om een duidelijk beeld te krijgen van wat er precies aan de hand is.    VoetreflexPlus therapie is een geneeswijze waarbij niet alleen wordt gekeken naar de klacht, maar    naar het totaalplaatje van de persoon. Ik zoek dus ook naar onderliggende oorzaken en    verbanden.

   Op basis van deze informatie stel ik een persoonlijk behandelplan voor u op, waarmee we in de    vervolgbehandelingen aan de slag gaan.

◊ Voetomvattend-Massagepraktijk voor VoetreflexPlus therapie is niet verantwoordelijk voor    beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen en ongevallen in en rondom het    gebouw van de behandelruimte.

◊ Voetomvattend-Massagepraktijk voor VoetreflexPlus therapie is niet verantwoordelijk voor schade    en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke    aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

◊ Een afspraak maken en of gebruik maken van de diensten van Voetomvattend-Massagepraktijk    voor VoetreflexPlus therapie is meteen een akkoord verklaring van de huisregels -en voorwaarden.

◊ Tijdens de behandeling is het prettig kleding te dragen die niet knelt en waar u zich prettig in voelt.    Wees bij de kledingkeuze ervan bewust dat ik gemakkelijk bij uw onderbenen en voeten kan    komen om te masseren. Op de massagetafel ligt u altijd op een laken en onder een deken.

 

Ik hoop u in mijn praktijk te ontmoeten!